Volgens jullie zijn dit de 10 beste luxe restaurants in Rotterdam

 

 

Article by Faayyaaz van Dijk, indebuurt.nl / 5 MAR 2019 / Foto Yama

 

Een review: "De kookkunsten van de chef (Yama) ken ik nog uit zijn tijd dat hij bij Huson werkte, sinds- dien heeft hij zich meer dan terecht ontwikkeld tot een masterchef. Het ene gerecht is nog lekkerder dan het vorige gerecht. Fantastische ervaring gehad op culinair gebied. De gerechten zagen er goed verzorgd uit. Het restaurant is kleinschalig, 25 plekjes en je moet zes maanden vooraf reserveren. Je moet ook vier keer aangeven dat je gaat komen, dat vind ik wel vervelend. De bediening kan nog iets verbeteren in het geven van meer suggesties wat te drinken bij de gerechten en nog iets meer pro-ac- tief in plaats van reactief. Overall erg leuk en gezellig."

 

Volgens jullie zijn dit de 10 beste luxe restaurants in Rotterdam

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Japanese Cuisine Yama

Eendrachtsweg 31A, 3012LC Rotterdam, The Netherlands

Reservation / Contact : yamathechef@gmail.com

 

Follow us on facebook & instagram

© 2020 Japanese Cuisine Yama All rights reserved / Special Thanks

  • Facebook Yama
  • Instagram yama